Γεράσιμος Μανωλίδης
• 15/10/2021 – 20:59

ΑΕΚ Ερασιτεχνική: Ο Αλέξης Αλεξίου φέρει ακέραιη ευθύνη για τις συνθήκες οικονομικής μιζέριας στους αθλητές

Στην ερασιτεχνική ΑΕΚ πολλοί από τους πρωταθλητές παραμένουν απλήρωτοι. Ο Αλέξης Αλεξίου αντί να βρει τα χρήματα, χάνει χρόνο με ανούσιες ανακοινώσεις.

ΑΕΚ Ερασιτεχνική: Ο Αλέξης

ΑΕΚ ερασιτεχνική εναντίον Sportime. Το είδαμε κι αυτό, το ζήσαμε. Τη στιγμή που οι πρωταθλητές της «Ένωσης» στον στίβο ζουν συνθήκες οικονομικής μιζέριας, ο Αλέξης Αλεξίου επιδίδεται σε ανούσιες ανακοινώσεις, αντί να εξασφαλίσει τα χρήματα των αθλητών.

Η Αναΐς Καραγιάννη εξέφρασε στο Sportime το παράπονό της για την αδιαφορία των υπευθύνων στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ανθρώπων που προσέγγισαν τις αθλήτριες την περίοδο των μεταγραφών, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, αλλά στην πράξη δεν εξασφαλίζουν ούτε τα βασικά.

Ο Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προσωποποιεί την αδιαφορία που υπάρχει στην επίλυση των όποιων ζητημάτων. Την ίδια ώρα αθλητές όπως η Αναΐς Καραγιάννη, η Ολυμπία Καραγιάννη, ο Νίκος Πολυχρονίου και πολλοί ακόμα παραμένουν απλήρωτοι. Δύο σενάρια υπάρχουν. Το πρώτο το αναφέραμε. Η παντελής αδιαφορία του Αλέξη Αλεξίου. Το δεύτερο είναι η έλλειψη ικανοτήτων του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ να διαχειριστεί το φορτίο του να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο ενός τόσο σπουδαίου σωματείου.

Αυτό που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης είναι πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει χαμηλή αντίληψη των πραγματικών γεγονότων. Κοινώς χάνει επαφή με την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ ερασιτεχνική εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το Sportime να ανακαλέσει τα όσα γράφει και πως ο σκοπός της ανάρτησης ήταν προϊόν ρεβανσισμού επειδή στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ η ΑΕΚ δεν ψήφισε αυτό που επιθυμούσε το μέσο.

ΑΕΚ ερασιτεχνική – Τα πράγματα με το όνομά τους

Αρχικώς να αναφέρουμε πως το Sportime έγινε ο δίαυλος έκφρασης των παραπόνων μια αθλήτριας. Έδωσε βήμα, και θα το κάνει και για άλλους, να ακουστούν πράγματα. Επιχείρησε να μιλήσει προσωπικά με τον κ. Αλεξίου, ο οποίος δεν βγήκε στην τηλεφωνική του γραμμή. Δεν χρειάζεται κιόλας. Ας βγει να κάνει δήλωση πως είναι όλοι οι αθλητές πληρωμένοι; Πως δεν υπάρχει εκκρεμότητα.

Αντί να πράξει αυτό, επέλεξε τον δρόμο της επικοινωνιακής απειλής. Μια ανακοίνωση όνειδος για τον ίδιο και το σύλλογο γενικότερα. Με το απαύγασμα αυτής της κηλιδωμένης τοποθέτησης την κατηγορία προς το Sportime πως ο λόγος του ρεπορτάζ ήταν επειδή η ΑΕΚ δεν ψήφησε αυτό που ήθελε το μέσο στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Μας καλεί κιόλας να ανακαλέσουμε διότι θα υπάρξει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Στερείται και νομικών γνώσεων δηλαδή, πεδίο που υποτίθεται είναι και η ειδικότητά του. Μπορεί δηλαδή ένα μέσο να επιβάλλει στην ΑΕΚ, να το γράψουμε πάλι –στην ΑΕΚ, τι θα ψηφίσει; Σε λίγο θα μας κατηγορήσει και πως είχαμε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για ποιον προπονητή θα πάρει στο ποδόσφαιρο;

Καλό θα είναι να γνωρίζει πως η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος οργανισμός για τα δεδομένα της χώρας μας που δεν μπορεί να επηρεαστεί σε τέτοιο επίπεδο από ένα μέσο, ειδικά από το Sportime.

Μικρή σημασία βέβαια έχουν οι διαφορές του μέσου με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Σημασία έχει πως ο Αλέξης Αλεξίου δεν μπορεί να εξασφαλίσει οικονομικά τα συμφωνηθέντα με τους αθλητές και το μόνο που τον απασχολεί είναι να κουκουλώσει την ιστορία. Το μόνο που μας ενδιαφέρει σαν μέσο είναι να μπει ένα τέλος στην συνεχιζόμενη εδώ και μήνες ανικανότητα του προέδρου στην ερασιτεχνική ΑΕΚ να εξασφαλίσει στους αθλητές ανθρώπινες συνθήκες εργασίας στο οικονομικό κομμάτι.

Athletics - TrackΔιαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Διαβάστε επίσης »