Άλλαξε το σενάριο αφού υπήρξαν αποχωρήσεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Στα επόμενα… νέα επεισόδια – τα μετά κορονοϊού γυρίσματα- που περιμένουν πώς και πώς όλοι στον Σκαϊ.

 

 

 

  • Είχαμε και αποχωρήσεις. Έχω στο μυαλό μου για παράδειγμα τη Δανάη Παππά που δεν τα βρήκε με τον Γεωργίου. Το σενάριο αρχικά αφορούσε σε έναν παράνομο έρωτα, μια γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε δυο αδέρφια. Και αυτό βλέπαμε στα πρώτα επεισόδια. Μάλιστα σε αυτό το παράνομο ζευγάρι – στον Γεωργίου που είχε σχέση κρυφά με την γυναίκα του αδερφού του – βασίζεται και ο τίτλος «8 λέξεις», μιας και είναι αυτές οι λέξεις που εκείνος της είχε πει στο παρελθόν και της ζητά να μην ξεχάσει ποτέ.

 

 

 

Πρωταγωνίστρια η Ειρήνη Καραγιώργη με την οποιά μας έπρηξαν και φέτος όμως έχει τελικά έναν πολύ μικρό και χωρίς σημασία ρόλο που σύντομα θα τελειώσει. Η ουσία; Παρά το “τράβηγμα απο τα μαλλιά” του σεναρίου του βγήκε του Γεωργίου. Μιας και οι ίντριγκες και οι δολοφονίες εξιτάρουν το κοινό που του χαρίζει πάνω από 20% στο Γενικό. Γιατί στο νεανικό θέλει δουλίτσα ακόμη.

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »