Πατήστε ESC για κλείσιμο

8 Λέξεις Σκαι: Ο Οδυσσέας στο πλευρό του Μιχαήλ – Τι θα γίνει

Newsteam 0 Comments

8 Λέξεις Σκαι: Η Βικτώρια δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει για τον Μιχαήλ και περνούν ένα ακόμα βράδυ μαζί, ενώ του ανακοινώνει ότι θα ακυρώσει τον γάμο.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η νεαρή πηγαίνει στο γραφείο του Άκη, ούσα έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα, μέχρι που την ενημερώνει πως στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παρευρεθούν πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

8 Λέξεις Σκαι: Ο Οδυσσέας στο πλευρό του Μιχαήλ – Τι θα γίνει

Εν τω μεταξύ, ο Μιχαήλ εξομολογείται στον Οδυσσέα ότι έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και εκείνος τον παρακινεί να τη διεκδικήσει, αν και εφόσον την αγαπάει στ’ αλήθεια. Η μέρα του γάμου της Βικτώριας και του Δημήτρη φτάνει και ο Άκης γλεντάει από το πρωί, καθώς τόσο καιρό περίμενε το μεγάλο γεγονός, προκειμένου να λάμψει το άστρο της οικογένειας Αρώνη στους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους. 8 Λέξεις Σκαι

Η Βικτώρια, διαλυμένη ψυχολογικά, ξεκινάει να ετοιμαστεί για να ντυθεί νύφη, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχαήλ τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό, παρακαλώντας την να ματαιώσει τον γάμο. Συγχρόνως, ο Οδυσσέας, από την Κέρκυρα, παρακολουθεί την κατάσταση και εμψυχώνει τον αδελφό του, παρακινώντας τον να πάει ακόμα και στο σπίτι της. Όπως και γίνεται. Ο Μιχαήλ καταφέρνει, στο παρά πέντε, να πείσει τη Βικτώρια να τηλεφωνήσει στον Άκη και να ακυρώσει τον γάμο!

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Άκη, ο οποίος βιώνει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής του, καθώς αναγκάζεται να αναβάλει τον γάμο με τη δικαιολογία πως ο Δημήτρης έπαθε δηλητηρίαση. Οι δύο άντρες είναι έξαλλοι με τη Βικτώρια και προσπαθούν να τη βρουν για να πάρουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις, αλλά εκείνη το έχει σκάσει με τον Μιχαήλ και κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Σχετικό νέο:

Δρ. Sucharit Bhakdi: Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Θα σας καταστρέψουν

1111

 Συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι Fox Νews και στην δημοσιογράφο Ingraham Angle αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τα οποία ευθέως χαρακτήρισε ως «επικίνδυνα».

Σχολιάζοντας τις απόψεις του Anthony Fauci και ότι το 75% των Αμερικανών πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό  προκειμένου να υπάρξει ανοσία τις χαρακτήρισε ως «ανοησίες», λέγοντας πως όποιος τα λέει αυτά δεν έχει ιδέα από ανοσολογία. Του συστημικού Anthony Fauci που χθες το βράδυ κατηγόρησε την Βρετανία για την ταχεία έγκριση του εμβολίου της Pfizer και σήμερα το πρωί «κατάπιε» όσα είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν.

Στη συνέχεια και χωρίς να κατονομάζει κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο, ο καθηγητής μικροβιολογίας μες έδρα στην Γερμανία και στο ερώτημα «Εάν θεωρεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως μη απαραίτητο» απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.
Διαβάστε επίσης »

Θέματα:

- 8 ginei Lexeis" Mixail O Odusseas pleuro skai sto Tha ti tou #- #8 #ginei #Lexeis" #Mixail #O #Odusseas #pleuro #skai #sto #Tha #ti #tou