Αν και στο γενικό σύνολο τα νούμερα είναι ικανοποιητικά, στο δυναμικό κοινό 18 – 54 ούτε ο ΣΚΑΪ ούτε ο Ανδρέας Γεωργίου βλέπουν τα νούμερα που θα ήθελαν για τις «8 λέξεις».

 

 

 

 

  • Οι πρώτες αλλαγές στο σενάριο και στα πρόσωπα έχουν ήδη δρομολογηθεί όπως σας έχω γράψει απ’ το καλοκαίρι. Μπορούν όμως οι προσθήκες των Νίκου Πολυδερόπουλου και Θεοχάρη Ιωαννίδη να σηκώσουν τα νούμερα; Προφανώς και όχι γι’ αυτό τώρα η παραγωγή συζητά με γνωστή ηθοποιό να ενταχθεί στο καστ και να ενισχύσει τη σειρά με την παρουσία της.

 

 

 

 

 

 

Επίσης στο σενάριο γράφονται αυτή τη στιγμή τρεις νέες καινούργιες ιστορίες. Μια λύση θα ήταν η σειρά να μετατεθεί σε άλλη ζώνη ενδεχομένως και πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπως είχε γίνει πριν χρόνια με το «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΑΝΤ1. Υπήρχαν πρόσωπα που το πρότειναν εντός ΣΚΑΪ καθώς το δελτίο θα αποκτούσε ένα πολύ καλύτερο lead in που θα του έδινε ώθηση στα νούμερα. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση…

 

 

 

Στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha υπάρχει πολύ αυστηρή ρήτρα που προβλέπει πως η σειρά του και μάλιστα με διπλό επεισόδιο θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμτη 21.00 – 23.00. Αυτό όπως είναι φυσικό «δένει» τα χέρια του ΣΚΑΪ στις όποιες αλλαγές θα ήθελε να κάνει στην βραδινή ζώνη.

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »