8 λέξεις εξελίξεις: Ανατροπές, εντάσεις και πολύ σασπένς επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις», με τη διπλή ζωή του Αιμίλιου να μπαίνει στο στόχαστρο δυο προσώπων.

Η διπλή ζωή του Αιμίλιου κινεί τις υποψίες του Ακή και της Μάγδας

Μεταξύ των ηρώων που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια λοιπόν είναι και ο Αιμίλιος, η διπλή ζωή του οποίου κινεί τις υποψίες του Άκη Αρώνη αλλά και της γυναίκας του, της Μάγδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφαλίσαμε ο Αιμίλιος όπως θα δούμε στη πορεία των επεισοδίων επιζητεί με κάθε τρόπο την επανασύνδεση της σχέσης του με την Ελισάβετ. Θα σταθεί τυχερός όταν σε ένα δείπνο στο σπίτι του Άκη Αρώνη όπου είναι προσκεκλημένος με την γυναίκα του, θα συναντηθεί με την Ελισάβετ που είναι κι αυτή καλεσμένη. Κάποια στιγμή που θα ξεφύγει από τα βλέμματα της γυναίκας του θα πλησιάσει την Ελισάβετ και θα της ζητήσει να τα ξαναβρούν λέγοντας την πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά από αυτήν.

Η Ελισάβετ ενώ αρχικά αρνείται στη συνέχεια ενδίδει στις πιέσεις του και μετά το τραπέζι του Αρώνη συναντιούνται σε κοντινό ξενοδοχείο και περνούν μαζί μια νύχτα πάθους.

8 λέξεις: Τα λάθη του Αιμίλιου βάζουν σε σκέψεις Αρώνη και Μάγδα

Ο Αιμίλιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη μπορώντας να ξεκολλήσει από την Ελισάβετ. Παραδομένος στον έρωτα του αρχίζει να γίνεται πολύ απρόσεκτος. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Αρώνης θα τον επισκεφτεί στο κανάλι θα βρει τη πόρτα από το γραφείο του Αιμίλιου κλειδωμένη. Ο τελευταίος βρίσκεται μέσα με την Ελισάβετ και απολαμβάνουν τον έρωτα τους.

Ο Αιμίλιος με καθυστέρηση θα ανοίξει τη πόρτα προκαλώντας την αγανάκτηση του Αρώνη ο οποίος τον επιπλήττει.

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και ο Αρώνης που βλέπει στο γραφείο του την ανιψιά του αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό ζητεί από τον φρουρό του το Μανούσο να τους παρακολουθεί αναφέροντας του κάθε τους κίνηση.

Εν τω μεταξύ ο Αιμίλιος με τη Ελισάβετ συνεχίζουν τις ερωτικές του περιπλανήσεις σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Μια μέρα επισκέπτονται ένα παραλιακό ταβερνάκι στο οποίο για κακή τους τύχη εμφανίζονται λίγη ώρα μετά η σύζυγος του Αιμίλιου, η Μάγδα με τη μητέρα της. Όταν η Μάγδα τους βλέπει μαζί σε ένα τέτοιο μέρος καταλαβαίνει πως μόνο αθώα δεν είναι η συνάντηση του άνδρα της με την υφισταμένη του και η διπλή ζωή του Αιμίλιου μπαίνει πλέον στο στόχαστρο, προκαλώντας νέο ενδιαφέρον στις “8 λέξεις”.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »