8 λέξεις – Επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/10) | Διαβάστε τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

8 λέξειςΕπόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/10 | 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 | Ο Οδυσσέας καταφέρνει να πείσει τον Σπύρο να τον βοηθήσει στην πλαστογράφηση του εγγράφου που θα επιτρέψει στην Ηλιάνα να φύγει μαζί με το παιδί της στην Ιταλία.

Μια συνομιλία και ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Λουκά, μας δίνει περισσότερα στοιχεία για το είδος της σχέσης τους που χρονολογείται από πολύ παλιά.

Η Έρση μιλάει στον Οδυσσέα για το ερωτικό μήνυμα που διάβασε στο κινητό του κι αυτός της δίνει μια δικαιολογία που υποβαθμίζει το γεγονός και «αθωώνει» την Ηλιάνα.

Ο Νικηφόρος, έχοντας τους δικούς του σκοπούς, πείθει τον Οδυσσέα να πάνε στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία του για μάρτυρα, τη στιγμή που βρίσκει τον φάκελο με τα στοιχεία της έρευνας για το φάρμακο του Πάρκινσον που ο ίδιος είχε στείλει παλιότερα στον πατέρα του.

Η ανακάλυψη αυτών των εγγράφων ανοίγει για τον Νικηφόρο τον δρόμο προς τις διεκδικήσεις που προβάλλει στη Ναυσικά και τον Άκη.

Ο Σπύρος έρχεται στην Αθήνα και δίνει στην Ηλιάνα το πλαστογραφημένο έγγραφο που θα της επιτρέψει να το σκάσει με το παιδί της στη Ρώμη και εκεί να τις συναντήσει ο Οδυσσέας….

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Ο Οδυσσέας επιτρέπει στον Νικηφόρο να πάρει τα χειρόγραφα μαζί του και έτσι ξεκινάει η μεγάλη διαμάχη για τα δικαιώματα του φαρμάκου.

Ο Φοίβος γνωρίζει καλύτερα τον καινούριο του φίλο, τον Σωτήρη, και οι δυο τους κάνουν μεγάλα σχέδια! Την ίδια στιγμή, ο Σίμος με τον Λεωνίδα αποφασίζουν να ληστέψουν ένα ακόμα ΑΤΜ!Η Ιφιγένεια παίζει τον Σπύρο στα δάχτυλα για ακόμα μια φορά.Παράλληλα, μαθαίνουμε επιτέλους τι είχε γίνει με την εγκυμοσύνη της Σμαράγδας, τότε που ο Άκης δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί.

Ο Σίμος μαζί με τον Λεωνίδα και τον Χρήστο βάζουν εκρηκτικά στο ΑΤΜ χωρίς να υπολογίσουν έναν αστάθμητο παράγοντ.

Η Ηλιάνα φεύγει μαζί με το παιδί για το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για Ρώμη…

Για κακή της τύχη όμως, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι καθώς έχει ξεχάσει κάτι…

Διαβάστε επίσης »