Σασμός 23/1: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Ειδήσεις τώρα

Σασμός 23/1: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα


Η αγάπη των τηλεθεατών για τη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» δεν μπορεί να κρυφτεί και τα νούμερα τηλεθέασης είναι η απόδειξη. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να μην αφήσει τους τηλεθεατές με κανένα παράπονο και τους χαρίζει ένα ακόμα επεισόδιο την εβδομάδα. Από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου λοιπόν ο Σασμός θα έχει πέντε και όχι τέσσερα επεισόδια και θα προβάλλεται και τα βράδια της Παρασκευής.

Σασμός: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Στα επεισόδια, που θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα, η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη, π...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: spoilers - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο