Στο Παρά 5 | Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που κανείς δεν πρόσεξε μέσα από 2 φωτογραφίες (Pics)

Ειδήσεις τώρα

Στο Παρά 5 | Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που κανείς δεν πρόσεξε μέσα από 2 φωτογραφίες (Pics)


Το «Παρά Πέντε» υπήρξε μία από τις αρτιότερες σεναριακά δουλειές τόσο του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης γενικότερα, με τον δημιουργό να δίνει προσοχή ακόμα και στις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες στη δημιουργία των χαρακτήρων της σειράς του Mega. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπόρεσε να αποφύγει όλα τα λάθη, τα περισσότερα εκ των οποίων έγιναν χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά λάθη είναι το παράδοξο του καφέ, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Στη σκηνή στην οποία η οροθετική Ζωή Παπαδόγιαννη (Bάσω Γουιλεμάκη) συναντιέται με τον Φώτη για μια συνέντευξη τον υποδέχεται στο σπίτι της και του προσφέρει καφέ τον οποίο ετοιμάζει η ίδια.

Ο καφές όμως σε κάθε διαφορετικό πλάνο της σκηνής φαίνεται διαφορετικός. Είθισται τα σκηνογραφικά ρακόρ να τηρούνται ώστε να προσδώσουν την αίσθηση συνέχειας ανάμεσα στα πλάνα της ίδιας σκ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: spoilers - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο