Σκλήρυνση κατά πλάκας – Κριστίνα Απλγκέιτ: «Πήρα 18 κιλά, περπατάω με μπαστούνι»

Ειδήσεις τώρα

Σκλήρυνση κατά πλάκας – Κριστίνα Απλγκέιτ: «Πήρα 18 κιλά, περπατάω με μπαστούνι»


Η Κριστίνα Άπλγκέιτ μίλησε για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me». Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Η 50χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε το καλοκαίρι του 2021 και έτσι η σειρά χρειάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα για πέντε μήνες ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει θεραπεία. Σε συνέντευξή της στους New York Times είπε ότι επέστρεψε γιατί είχε υποχρέωση να το κάνει, για να ολοκληρώσει την αφήγηση μιας ιστορίας, που της είχε χαρίσει δύο υποψηφιότητες για Emmy.

Είπε πως ενώ οι παραγωγοί της έλεγαν να σταματήσει και να ολοκληρωθεί η σειρά με μερικά μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, εκείνη επέμεινε: «Όχι. Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τους δικούς μου όρους». «Υπήρχε η αίσθηση να μου φέρουν λίγο φάρμακο για να γίνω καλύτερα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο… Έπρεπε να επεξεργαστώ την δική μου απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους μου. Άρα χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο.» είπε.

Όταν επέστρεψε στο πλατό της σκοτεινής κωμωδίας του Netflix «Dead to Me», η ικανότητά της να κινείται είχε μειωθεί. Χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι. Είχε πρόβλημα στο περπάτημά της. Το σώμα της εξαντλούνταν στα γυρίσματα...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Spoilers - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο