Ντέμι Μουρ ηλικία: Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις εύχεται στην πρώην του

Ειδήσεις τώρα

Ντέμι Μουρ ηλικία: Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις εύχεται στην πρώην του


Η Ντέμι Μουρ έγινε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 60 χρονών και πολλοί από τους διάσημους φίλους της από το Χόλιγουντ. Η ευχή που ξεχώρισε, ωστόσο, περισσότερο από τις άλλες, ήταν αυτή της Έμα Χέμινγκ Γουίλις. Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, ευχήθηκε στη Μουρ για τα γενέθλιά της, με την οποία ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με μια φωτογραφία. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Χέμινγκ ανέβασε μία φωτογραφία με τον Γουίλις και τη Μουρ να ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας στα χέρια τους το βιβλίο της Ντέμι Μουρ. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια. Σε αγαπάμε από μέσα προς τα έξω».

Οι σχέσεις της Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από το διαζύγιό τους και μετά, αλλά έγιναν πιο δυνατές. Όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, από τον χωρισμό τους το 2000, μέχρι και σήμερα, βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή τους.

Τον Μάρτιο του 2009, ο Μπρους παντρεύτηκε με την Έμμα Χέμινγκ. Την περίοδο εκείνη η Μουρ είχε σχέση με τον Άστον Κούτσερ και τα δύο ζευγάρια έκαναν πολλή παρέα. Παρόλα αυτά, ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Spoilers - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο