Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Σάββατο σήμερα και μπορούμε να απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες που διανύει ο Δίας στον Τοξότη, το ζώδιο της κυβέρνησης, του ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα σε ότι αφορά τη διεύρυνση και την ανάπτυξή τους. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας θέματα επαγγελματικής φύσεως, αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο στην πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το ζώδιο σας.

Δυναμισμός στα επαγγελματικά, Πάθος στα αισθηματικά. 

Βιώνουμε τις τελευταίες μέρες που διανύει ο Δίας στον Τοξότη στο ζώδιο της κυβέρνησής του. Από τις 3 Δεκεμβρίου περνάει στον Αιγόκερω και αλλάζει τελείως την φιλοσοφία που βλέπουμε τα πράγματα και το πώς θέλουμε να αναπτυχθούμε σαν προσωπικότητες. Με τον Άρη να βρίσκεται στον Σκορπιό έχουμε τη δυνατότητα να κινητοποιηθούμε με δυναμισμό και έντονη διαίσθηση σε όποια ζητήματα μας ενδιαφέρουν, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, το πάθος και ο αισθησιασμός είναι στο μενού της ημέρας. Επιπρόσθετα, ο Ήλιος στον Τοξότη μας βοηθά να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας σε υψηλό επίπεδο και να στραφούμε σε πνευματικές αναζητήσεις, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Αρκεί βέβαια να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές και να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε σε οικονομικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση, καθώς δεν μπορούμε να αναβάλλουμε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουμε και μας φορτίζουν με άγχος. Σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και σε ότι αφορά τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να παραβρεθούμε σε εκδηλώσεις, ενώ δεν έχουμε την κατάλληλη διάθεση.

Αν και η Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσει κάποια απαισιοδοξία ή κατήφεια, είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα με την παρέα, τον σύντροφό μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Ας αφήσουμε στην άκρη τα όποια επαγγελματικά ζητήματα και άγχη μπορεί να μας πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποφορτιστούμε από την πίεση και να περάσουμε μια όμορφη μέρα.

Τα ζώδια σήμερα και οι προβλέψεις σήμερα.

Ζώδια 30-11-2019 – Προβλέψεις για σήμερα

Διαβάστε επίσης »