Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντας όλη του την εύνοια στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και το πώς θα καταφέρουμε να αναπτυχθούμε και ανελιχθούμε ιεραρχικά, κάτι που θα μας δώσει κύρος στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε, παραμελώντας τις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας ταλανίζουν από το παρελθόν, ισορροπώντας την ψυχολογία μας.

Επίλυση προβλημάτων του παρελθόντος σήμερα. 

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που είναι πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη, μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα μας. Παράλληλα όμως μπορεί να μας ωθήσει στην αμετροέπεια, τις υπερβολές και την έπαρση και αυτό τελικά να μας κοστίσει, αφού μπορεί να πετύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους, όμως κάποια πρόσωπα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από δίπλα μας. Άρα είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις φιλοδοξίες με τις προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να χάσουμε το μέτρο και στο βωμό της επιτυχίας και να θυσιάσουμε σχέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας μέχρι στιγμής. Γνωριμίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή νέες ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν σήμερα. Πρέπει να τις αξιολογήσουμε με λογική και να μπορέσουμε να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις καλύτερες δυνατές για εμάς, δηλαδή αυτές που μας ταιριάζουν πραγματικά.

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες φέρνοντας στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να δημιουργούν πόνο και απογοήτευση. Η τάση για εσωστρέφεια και μελαγχολία είναι έντονη. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε αυτή μας την ψυχολογία μέσω της τέχνης και της μουσικής που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα ρουτίνας, γιατί είναι αυτά στα οποία μπορεί να κάνουμε λάθη, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας και να βρούμε την καλή μας διάθεση ώστε να περάσουμε όμορφα είτε με το ταίρι μας είτε με λίγους και καλούς που μπορεί να υπάρξουν γύρω μας.

Τα ζώδια σήμερα και οι προβλέψεις σήμερα.

Ζώδια 03-12-2019 – Προβλέψεις για σήμερα

Διαβάστε επίσης »