Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, δίνοντας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας παρέες και να περάσουμε όμορφα όπου κι αν βρεθούμε. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί κάποια ένταση και νευρικότητα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξουμε προσοχή στις αντιδράσεις μας.

Οι φίλοι στέκονται δίπλα μας. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο μας ωθεί να ασχοληθούμε κυρίως με τις φιλικές μας σχέσεις. Η ανάγκη να συζητήσουμε και να εκφράσουμε πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις είναι κυρίαρχη. Δεν αποκλείεται να μπούμε στη διαδικασία ομαδικής προσπάθειας, μέσω κάποιας οργάνωσης ή κάποιου συλλόγου με αντικείμενο που μας ενδιαφέρει, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να ενταχθούμε σε ένα σύνολο και να προσφέρουμε μέσω της βοήθειας ή της δουλειάς που δίνουμε σε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στο να δούμε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα μας αρωγοί σε κάθε προσπάθειά μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της σελήνης με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί κάποιον εκνευρισμό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απότομες συμπεριφορές και επιθετικές διαθέσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα που έρχεται στο προσκήνιο, καθώς ανασφάλειες και φοβίες μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουμε ιδιαίτερο πρόβλημα τόσο στις φιλικές μας σχέσεις όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Είναι γεγονός ότι μέσα μας αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ της ανάγκης για ελευθερία και ανεξαρτησία και της επιθυμίας για απόλυτη συγχώνευση με το σύντροφό μας, αυτό όμως θα έχει επιπτώσεις κυρίως στην ψυχολογία μας, αλλά και στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους. Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιηθούμε εκτονώνοντας την ενέργεια μας και να μην αφήσουμε τα νεύρα να κυριαρχήσουν, γιατί το πιθανότερο είναι να δυναμιτίσουμε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα!

Τα ζώδια σήμερα και οι προβλέψεις σήμερα.

Ζώδια 01-12-2019 – Προβλέψεις για σήμερα

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Προετοιμαστείτε για αναπάντεχα γεγονότα (βίντεο)
Maria Rizeakou

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Υδροχόο, προσπαθώντας να μας βγάλει κάπως από τα καθιερωμένα, να μας κάνει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά, να δούμε ότι το παρελθόν δεν αλλάζει.

Popaganda
Τα για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου του 2021
newpost.gr
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
HelpPost.gr
♒ Δες τι λένε τα σήμερα. Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων

Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
Διαβάστε επίσης »