Ζώδια σήμερα 26-12-2019 – Οι προβλέψεις

Σήμερα η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω χαρίζει ιδιαίτερη εύνοια στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Η συμμετοχή του Δία σε πολύ κοντινή σύνοδο με τα Φώτα μπορεί να μας δώσει ιδιαίτερη αισιοδοξία για ζητήματα επαγγελματικής φύσεως και το τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω: Νέα αρχή στη δημόσια εικόνα μας. 

Η Έκλειψη Ηλίου μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μία συμβολική νέα αρχή σε ότι αφορά την κοινωνική μας καταξίωση και τη δημόσια εικόνα μας. Είναι σημαντικό να δούμε αν αυτή την περίοδο έχουν προκύψει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς δεν αποκλείεται να έρχονται για να ανατρέψουν το μέχρι τώρα σκηνικό της καριέρας μας και να μας οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική πορεία που μπορεί να μας ικανοποιεί περισσότερο από την προηγούμενη.

Η συμμετοχή του Δία σε πολύ κοντινή σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) μπορεί να μας χαρίσει ιδιαίτερη αισιοδοξία για προτάσεις που μπορεί να δεχτούμε. Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα τις διαχειριστούμε, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι όποιες προτάσεις και επιλογές μπορεί να έρθουν στη ζωή μας θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς, μόνο όταν λειτουργήσουμε μεθοδικά και με ωριμότητα.

Αλλά και το τρίγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξουμε άρδην τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών μας και συμβάλλει να δεχθούμε επαγγελματικές προτάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά και σε ότι αφορά τις προοπτικές και το εισόδημα μας. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο θέλοντας να αποκαταστήσουμε και να εξασφαλίσουμε τον εαυτό μας στο υλικό πεδίο, γιατί αυτό τελικά θα λειτουργήσει ανατρεπτικά και μπορεί να χαλάσει την πορεία καταστάσεων που πιθανόν να ήταν άκρως θετικές και ευεργετικές για εμάς.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »