Ζώδια σήμερα 23-12-2019 – Οι προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει για λίγο όμως στον Σκορπιό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη, δίνοντας ώθηση στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και ανεβάζοντας τη διάθεση τους για διασκέδαση. 

Σελήνη στον Τοξότη: Ετοιμαστείτε για ένα όμορφο βράδυ. 

Για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, μία θέση ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια, καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες, οι φόβοι και τα απωθημένα που μπορεί να κρύβουμε καλά μέσα μας. Ο εκνευρισμός γίνεται πιο δυνατός από ποτέ, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να μας προκαλεί. Ασχολούμαστε κυρίως με οικονομικά θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και καλό είναι να μη χάσουμε ευκαιρία να κλείσουμε συμφωνίες με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με το δημόσιο που μπορεί να είναι ευνοϊκές για εμάς. Η έντονη διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει στο να κατευθυνθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη δίνοντας ώθηση στην αισιοδοξία, στη θετική διάθεση στη χαρά, στην παιδικότητα. Ήρθε η ώρα να περάσουμε όμορφα και αυτό κυρίως επιλέγουμε να το κάνουμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να διασκεδάσουμε μαζί τους και να επικεντρωθούμε στο να συζητήσουμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν. Το ερωτικό παιχνίδι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο απόψε, καθώς μαγνητίζουμε με τη συμπεριφορά, το χιούμορ και τη θετική μας διάθεση. Γι’ αυτό, είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσουμε το φλερτ και πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στο διάβα μας.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »