Ζώδια σήμερα 22-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και επικεντρώνοντας πια την προσοχή μας κυρίως στην καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα μας. Το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεται για να κυνηγήσουμε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και για να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ γεμάτο αισθησιασμό. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα απογειώνει το ρομαντισμό. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ήλιος στον Αιγόκερω:  Η κοινωνική εικόνα μας πρωταγωνιστεί. 

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ώθηση να πρωταγωνιστήσουμε σε ότι αφορά την καριέρα μας, κάνοντας σημαντικά βήματα προς την προσωπική μας εξέλιξη. Είναι αυτό που κυρίως μας απασχολεί αυτή την περίοδο και θα μας δώσει πολλά, αν εκμεταλλευτούμε τις ικανότητες που έχουμε και δείξουμε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις όποιες ευθύνες και υποχρεώσεις έχουμε αναλάβει.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση προς την τελευταία έκλειψη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου. Μια έκλειψη που θα δονήσει για τα καλά τη ζωή των παρορμητικών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως), δημιουργώντας νέα μονοπάτια σε ότι αφορά την προσωπική, την επαγγελματική ή και την οικογενειακή ζωή.

Παράλληλα, ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους έχουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή θέλουν να κινηθούν σε επιχειρηματικό επίπεδο να το κάνουν με δυναμισμό και έντονο ένστικτο που μπορεί να τους οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Το πάθος κυριαρχεί και σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές και βραδιές με το ταίρι μας, απολαμβάνοντας μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό θα μπορούσε να ξυπνήσει συναισθήματα καχυποψίας και ανασφάλειας που κρύβουμε μέσα μας και να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση τόσο σε συνεργασίες όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ευτυχώς όμως, το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να επικρατήσει η καλή διάθεση, ο ρομαντισμός, η κατανόηση, η διάθεση να δώσουμε πράγματα στους άλλους και να κλείσουμε όμορφα τη μέρα μας.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »