Ζώδια σήμερα 21-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ο Ήλιος διανύει την τελευταία μοίρα του στον Τοξότη και προετοιμάζεται να περάσει στον Αιγόκερω όπου σε λίγες μέρες, θα πραγματοποιηθεί  η τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό, βοηθώντας μας στο να τακτοποιήσουμε ζητήματα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Σκορπιό, εντείνοντας την εσωστρέφεια την περιέργεια την καχυποψία. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Ουρανό: Οι συγκρούσεις οδηγούν σε “αποδράσεις” από προσωπικές σχέσεις. 

Ο Ήλιος βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, προετοιμάζοντας την αυριανή είσοδο του στον Αιγόκερω, στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και το κοινωνικό μας στάτους. Είναι σημαντικό για εμάς να επιτύχουμε με όποιο κόστος, κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα μας. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να δουλέψουμε σκληρά, να δείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα όπου χρειάζεται για να μπορέσουμε να πάρουμε τις ευκαιρίες που θεωρούμε ότι μας αξίζουν.  Άλλωστε βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την τελευταία έκλειψη του 2019, την τελευταία έκλειψη της δεκαετίας, που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα και είναι Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό, δίνοντας μας τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε θέματα των συνεργασιών και της προσωπικής μας ζωής. Μετά το μεσημέρι εισέρχεται στον Σκορπιό, οδηγώντας μας στην εσωστρέφεια και στην ανάγκη να απομονωθούμε.  Εντείνεται η περιέργεια και η καχυποψία και αυτό μπορεί να γίνει αισθητό τόσο σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχουμε όσο και στην προσωπική μας ζωή. Βέβαια έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να επιδιώξουμε να κινηθούμε σε ότι αφορά το «επιχειρείν» καθώς το ένστικτό μας είναι αλάθητο και μπορεί να μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα και την ανάγκη για να ελέγξουμε πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφό μας ή πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικονομικές μας υποθέσεις να αποτραβηχτούν μακριά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά οικονομικά ρίσκα που προτιθέμεθα να πάρουμε, γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν την εξέλιξη που μπορεί να περιμένουμε και τελικά να προκληθούν προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο που θα μας δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
newpost.gr
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
HelpPost.gr
♒ Δες τι λένε τα σήμερα. Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων

Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης »