Ζώδια σήμερα 14-12-2019 – Οι προβλέψεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές καταστάσεις που πρέπει να επιλυθούν μέσα σε αυτήν. Γενικά, είναι μια μέρα που λειτουργούμε κάτω μια πιεστική ατμόσφαιρα, τόσο στα αισθηματικά όσο και στο επαγγελματικό πεδίο. Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο, Πλούτωνα, Αφροδίτη: Μεταβαλλόμενη διάθεση. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθούμε κυρίως με ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα και να πρέπει να δώσουμε λύσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθούμε με πρόσωπα δικά μας, καθώς η οικογένεια είναι αυτή που θα μας χαρίσει τρυφερότητα, ζεστασιά και σταθερότητα αυτή τη δεδομένη στιγμή. Δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και πεπραγμένα του τελευταίου καιρού που μπορεί να έχουμε μετανιώσει ή να θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε. Σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κυκλοθυμικές τάσεις και έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση πού θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στο να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

Η αντίθεση της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα κυριαρχικές τάσεις που να αφορούν οικεία πρόσωπα και να προσπαθούν να επιβάλουν τα δικά τους θέλω σε εμάς, κάτι που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μετωπικές αντιπαραθέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πρόσωπα που είναι ανώτερα στην ιεραρχία από εμάς ίσως να προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν και να μας ελέγξουν, καθοδηγώντας μας σε συγκεκριμένες καταστάσεις και προσπαθώντας να μας ωθήσουν βάσει των δικών τους επιθυμιών και συμφερόντων. Αυτό μπορεί να μας προκαλέσει θυμό, καθώς είναι κάτι που μας επιφορτίζει με ευθύνες και δεν καλύπτει επί της ουσίας τις ανάγκες μας. Η πιθανή ασφυξία που νιώθουμε θα οδηγήσει σε εντάσεις και διαμάχες και καλά θα κάνουμε να προσπαθήσουμε να βρούμε στη μέση οδό για να τις αποφύγουμε. Προσοχή και στα αισθηματικά, γιατί η απολυτότητα και η αδιαλλαξία μόνο ψυχρότητα θα προκαλέσει, ενώ παράλληλα εγείρονται ανασφάλειες και το πάθος μπορεί να αντικατασταθεί με καχυποψία και ζήλια. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »