Ζώδια σήμερα 12-12-2019 – Οι προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων κορυφώνεται σήμερα, επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Έντονη είναι η ευαισθησία και η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε τα κοντινά μας πρόσωπα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις και σκέψεις. Η σύνοδος Κρόνου, Αφροδίτης, Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ιδιαίτερα πολλές ευθύνες και διαμάχες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ας δούμε όμως τι λέει η αστρολογία για τα ζώδια σήμερα.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, καθώς αυτή η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και σκέψεις σε ότι αφορά πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εγκλωβιστεί στο συναισθηματισμό που μπορεί να αλλοιώσει τη σκέψη και να επιβάλουμε το ρεαλισμό και τη λογική, επιδιώκοντας έτσι να έχουμε πιο ξεκάθαρη προσέγγιση των πραγμάτων.

Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να κληθούμε να πάρουμε σε ότι αφορά κοντινά μας πρόσωπα, αλλά και εμπορικά ζητήματα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι προτιμότερο να αναβάλουμε δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, όταν θα μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και ρεαλιστική ματιά στα πράγματα, κάτι που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε τον σωστό δρόμο.

Η σύνοδος του Κρόνου, της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχει εξαιρετικά ισχυρή επιρροή. Θα στρέψει το ενδιαφέρον μας στην επαγγελματική μας ζωή και στην αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας μας. Η ανάγκη να επιβάλουμε καταστάσεις και απόψεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βρει σημαντικά εμπόδια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδείξουν σκληρή και απόλυτη στάση απέναντι μας. Γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. 

Από την άλλη, αυτό που θα βοηθήσει στην καριέρα μας είναι η ειλικρινή στάση της εικόνας που δίνουμε στους γύρω μας, άρα καλά θα κάνουμε να μη δίνουμε άλλη αίσθηση από αυτή που ισχύει πραγματικά για εμάς, επειδή είναι πολύ πιθανό όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με αυτή την τριπλή σύνοδο, να βρεθούμε εκτεθειμένοι στον κοινωνικό μας περίγυρο. Προσοχή και σε ότι αφορά και την προσωπική μας ζωή, γιατί δεν θα διστάσουμε να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας και να ελέγξουμε το ταίρι μας προκαλώντας αντιδράσεις. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Η Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να μας βγάλει από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, δείχνοντάς μας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις, όμως μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον τελικό

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου -
Ελεύθερος Τύπος
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το πότε θα τελειώσει ο κορωνοϊός και προειδοποιεί για μεγάλες πολιτικές αλλαγές και προδοσίες -
Βάσω Μαυριδου
Ουρανος ορθος
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα και η έκπληξη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας (βίντεο)
Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου -
Ant1news.gr
Ζώδια: Τρία διαφορετικά γεγονότα μας επηρρεάζουν (βίντεο)
Διαβάστε επίσης »