Ζώδια σήμερα 06-12-2019 – Οι προβλέψεις

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό δημιουργώντας ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, καθώς δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια μας και να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές  επιθετικές τάσεις που θα εκδηλωθούν, καθώς θα προκαλέσουν ένταση και νευρικότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Νέες συνεργασίες μπορεί να προταθούν σε ότι αφορά την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Σελήνη στον Κριό: Η προσωπικότητα μας κερδίζει τους άλλους. 

Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα καθώς τους δίνει μία ανάλαφρη διάθεση και την ώθηση να ασχοληθούν με τη διασκέδαση, το φλερτ, με πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα βλέμματα στρέφονται στις προσωπικές ανάγκες και σε αυτά που θέλουμε εμείς. Αυτό είναι ένα πεδίο που μπορεί να προκαλέσει ζητήματα, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουμε έντονα εγωιστές, υποκειμενικοί και απαιτητικοί σε σημείο που θα ενοχλήσουμε τους γύρω μας και κυρίως συνεργάτες ή τον σύντροφο μας. Με άλλα λόγια, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μπορέσουμε να αποφύγουμε πιθανές συγκρούσεις.

Έντονη κοινωνικότητα σήμερα.

Ιδιαίτερα απαιτητικοί μπορεί να γίνουμε και σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, όμως είναι γεγονός ότι αν θεωρήσουμε ότι μπορούν να μας αποδώσουν πολλά θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις για να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικότερο αποτέλεσμα για εμάς. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και είναι αυτή που μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, αφού λάμπουμε και έχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθούμε. Η επιθετική μας διάθεση και η ανάγκη να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και διάθεση για προστριβές, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας καθώς είναι αυτή που μπορεί να μας εκθέσει και να μας οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που είναι περιττές. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
newpost.gr
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
HelpPost.gr
♒ Δες τι λένε τα σήμερα. Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων

Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης »