Ζώδια σήμερα 04-12-2019 – Οι προβλέψεις

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και του Άρη στον Σκορπιό λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για τα ζώδια της Γης και του Νερού που μπορούν να προωθήσουν σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν σήμερα. 

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη βρίσκεται ακόμα εν ισχύ και μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας. Συναισθηματικά, ανάγκες και επιθυμίες εναρμονίζονται και είναι βέβαιο ότι μπορούμε να συνδυάσουμε το πάθος και τη διάθεση να δείξουμε στο κοινωνικό περιβάλλον μας ποιο είναι το πρόσωπο που πραγματικά μας ενδιαφέρει και βρίσκεται δίπλα μας. Πιθανόν είναι να προκύψουν προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις, που καλό είναι να μην τις χάσουμε γιατί προμηνύεται να περάσουμε όμορφα, διασκεδάζοντας με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος ή του ευρύτερου κοινωνικού μας περίγυρου.

Η Σελήνη στους Ιχθύες εντείνει τον συναισθηματισμό και τις μνήμες του παρελθόντος που μπορεί να μην είναι ευχάριστες και να φέρουν πληγές και πάλι στην επιφάνεια. Τάσεις μελαγχολίας μπορεί να μας οδηγήσουν στο να απομονωθούμε από το περιβάλλον μας Καλό είναι να επικεντρωθούμε σε καλλιτεχνικές ασχολίες, όπως η μουσική ή ότι μας εκφράζει μέσω της τέχνης, καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. 

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ευαισθησία και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστούμε καταστάσεις του σήμερα ή να αντιμετωπίσουμε απογοητεύσεις του χθες. Είναι σημαντικό να μην προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν καταστάσεις που είναι κομβικές για εμάς, γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »