Ζώδια σήμερα 03-12-2019 – Οι προβλέψεις

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντας όλη του την εύνοια στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και το πώς θα καταφέρουμε να αναπτυχθούμε και ανελιχθούμε ιεραρχικά, κάτι που θα μας δώσει κύρος στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε, παραμελώντας τις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας ταλανίζουν από το παρελθόν, ισορροπώντας την ψυχολογία μας.

Επίλυση προβλημάτων του παρελθόντος σήμερα. 

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που είναι πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη, μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα μας. Παράλληλα όμως μπορεί να μας ωθήσει στην αμετροέπεια, τις υπερβολές και την έπαρση και αυτό τελικά να μας κοστίσει, αφού μπορεί να πετύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους, όμως κάποια πρόσωπα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από δίπλα μας. Άρα είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις φιλοδοξίες με τις προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να χάσουμε το μέτρο και στο βωμό της επιτυχίας και να θυσιάσουμε σχέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας μέχρι στιγμής. Γνωριμίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή νέες ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν σήμερα. Πρέπει να τις αξιολογήσουμε με λογική και να μπορέσουμε να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις καλύτερες δυνατές για εμάς, δηλαδή αυτές που μας ταιριάζουν πραγματικά.

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες φέρνοντας στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να δημιουργούν πόνο και απογοήτευση. Η τάση για εσωστρέφεια και μελαγχολία είναι έντονη. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε αυτή μας την ψυχολογία μέσω της τέχνης και της μουσικής που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα ρουτίνας, γιατί είναι αυτά στα οποία μπορεί να κάνουμε λάθη, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας και να βρούμε την καλή μας διάθεση ώστε να περάσουμε όμορφα είτε με το ταίρι μας είτε με λίγους και καλούς που μπορεί να υπάρξουν γύρω μας.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Προετοιμαστείτε για αναπάντεχα γεγονότα (βίντεο)
Maria Rizeakou

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Υδροχόο, προσπαθώντας να μας βγάλει κάπως από τα καθιερωμένα, να μας κάνει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά, να δούμε ότι το παρελθόν δεν αλλάζει.

Popaganda
Τα για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου του 2021
newpost.gr
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
HelpPost.gr
♒ Δες τι λένε τα σήμερα. Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων

Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
Διαβάστε επίσης »