Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spoilers.gr, σήμερα, ή Άννα, μόλις έφυγε από το σπίτι της αγάπης σήμερα (λόγω εορτών του ΠΑΣΧΑ), έσπευσε στην τοπική αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει εκβιαστικές απόπειρες κατά της από το κοινό της στο Instagram.

Η Άννα Ελευθερίου συνάντησε και γνωστό δικηγόρο, για το ίδιο ακριβώς ζήτημα.

Μπορεί η Άννα να είναι η αγαπημένη του κοινού εδω και αρκετές εβδομάδες, αλλά τα “περίεργα” γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, μέσα και έξω από το σπίτι του Power Of Love (επιθέσεις, εκβιασμοί κατά το πρόσωπο της και τους οικείους της), δεν έχουν αφήσει την Άννα να χαρεί την αγάπη του κόσμου.

H Άννα είναι ένα κορίτσι που θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια σε οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά στα μάτια του κοινού. Δυστυχώς, την περιορίζει το συμβόλαιο της με την παραγωγή του Power Of Love.

Αυτή την “αδυναμία” της εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι, για να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά εκείνης και της οικογένειας της. Μετά από σκληρό πόλεμο απέναντι σε μια μάζα ανήθικων, η Άννα δεν άντεξε και έτρεξε να “μηνύσει κόσμο”, παραδίδοντας στις αρχές όλα τα απειλητικά μηνύματα από το κινητό της. 

Η ίδια, ανέβασε το παρακάτω Instagram story και δεσμεύετε να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία στις αρχές, εντός ημερών..

Εκβιασμοί στο Power Of Love: Η Άννα έτρεξε στην αστυνομία

Τι λένε στο twitter για το POWER OF LOVE:
esme.pame33
Στο ακούγαμε συνέχεια τη λέξη χαχααχ
Antonis
τετοια ξεφτυλικια ουτε στο
Γενικό Κρακτικό
Έλα Έλα Έτοιμη παίκτρια ριάλιτι. Και με δικό της προσωπικό διαπαιδαγωγικό βίντεο. Έτοιμο υλικό έλα λέμε πάρε πάρε πάρε.
Διαβάστε επίσης »