Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού κοριτσιού μόλις 8 ετών στη Ρόδο, όπως επιβεβαιώνουν οι γιατροί που το εξέτασαν. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο

  • Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν γνωρίζουν το πρόσωπο που βίασε το παιδί, καθώς δεν κατονομάζεται στη σχετική καταγγελία, ωστόσο φαίνεται να φωτογραφίζεται πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. 

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, το κοριτσάκι μεγάλωνε σε ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον, μαζί με τα άλλα τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια της. Η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού έχει ακόμα τρία παιδιά, ένα 13 ετών, ένα 12 ετών και ένα πέντε μηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», λόγω της νοητικής υστέρησης του παιδιού η εξέτασή της χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν υπήρξε διαφωτιστική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το 8χρονο κορίτσι πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο, ενώ οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση.
Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »