Τα γράφαμε. Και μας κατηγορούσαν. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή των δήθεν παρουσιαστριών. Αυτών δηλαδή που δεν προσφέρουν τίποτε. Παρα μόνο δηθενιά και δημοσιογραφική ανυπαρξία. Κάποιες τύπισσες που είναι μπροστά απο τις κάμερες έχουν μπερδευτεί απο τους μαϊμου ακολούθους στο Ίνσταγκραμ… Θεωρούν πώς σημασία το 2021 έχουν οι ακόλουθοι και τα λαϊκς. Αμ δε.

 

Ήρθε η ώρα της – Ζούμε το τηλεοπτικό Τέλος της Σκορδά. Μονοψήφια και ανύπαρκτη

Αν δεν είσαι στο μαύρο κουτί γιατί να σε ακολουθήσουν μάνα μου; Τι τους προσφέρεις; Κρέμες, σαμπουάν μαγιό και μπούτια; Έχει μικρότερες και πολύ καλύτερες απο σένα στα σόσιαλ μίντια.

 

Δυστυχώς για την Σκορδά και τις όμοιές της… η εποχή αυτή τους δείχνει τον δρόμο για το σπιτάκι τους. Ζούμε την απόλυτη αποκαθήλωση. Το ξεκαθάρισμα που περιμέναμε πολύ καιρό. Μπας και ξεβρωμίσει λίγο η πιάτσα απο τους υπερεκτιμημένους μέτριους και δεί και πάλι το κοινό διαφορετικά την τηλεόραση. Το μέσο που έχει εγκαταλείψει… γιατί κουράστηκε να βλέπει… παπαριές. 

 

Χθές η Καινούργιου που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δόγμα τερμάτισε πρώτη με 18% με την Σκορδά στο 9,7%. Πολύ κοντά της στο 7% η τελευταία Μπάρκα. Ανεβασμένη η Τατιάνα αλλά και η Καραβάτου.

Καλά… το βλέπω μπροστά μου. Το τι γκρίνια θα πέσει σήμερα στα καμαρίνια αυτή την ώρα… στα Σπάτα… δεν έχει προηγούμενο.  Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις και τους μέσους όρους.

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »