Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ήλιος Spoiler: Σύλληψη πυρκαγιά για τον φόνο της Αγγελικής – Τι θα γίνει

Newsteam 0 Comments

Ήλιος Spoiler: Η εξιχνίαση της υπόθεσης για τον φόνο της Αγγελικής δεν είναι καθόλου εύκολη. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια των ερευνών που κάνει ο Δημήτρης μαζί με τον Χρήστο προκύπτουν συνεχώς νέα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση. Μάλιστα, μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει το γεγονός ότι η κοπέλα διατηρούσε πολλά κρυφά μυστικά από την οικογένειά της.

Στην πορεία της σειράς στο στόχαστρο του Δημήτρη μπαίνει μια νέα γυναίκα. Ο λόγος για την Ειρήνη Αντωνίου. Πρόκειται για μια χήρα μεγαλογιατρού της Καβάλας, που είναι εύπορη, μόνη και χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών της, καθώς κάνει χορηγίες σε μόνιμη βάση στο νοσοκομείο και γενικά εμπλέκεται σε κάθε καλή δραστηριότητα στην πόλη της. Ο αστυνόμος μοιράζεται με τη Λήδα τις πληροφορίες που έχει από την έρευνά του και τότε οι δυο τους είναι βέβαιοι πως η γυναίκα αυτή έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία της Αγγελικής.

Ήλιος Spoiler: Σύλληψη πυρκαγιά για τον φόνο της Αγγελικής – Τι θα γίνει

Η κοπέλα τότε αποφασίζει να πλησιάσει την Αντωνίου προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο που να μπορεί να το αποδείξει. Πράγματι, η Λήδα προσεγγίζει τη γυναίκα και μαζί με τον Δημήτρη γίνονται η σκιά της. Η Αντωνίου, όμως, ανακαλύπτει τον σκοπό και τον στόχο της Λήδας, που είναι να κατασκοπεύει κάθε της κίνηση. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, έχοντας στα χέρια του σημαντικές πληροφορίες, ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της Αντωνίου. Ήλιος Spoiler

Εκείνη, όμως, αρνείται. Την επόμενη μέρα, μία δημοσίευση που αφορά την Αγγελική ανατρέπει ξανά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμα περισσότερους λόγους να φοβάται. Η ίδια συνειδητοποιεί με τρόμο ότι τίποτα δεν μένει τελικά κρυφό για πάντα. Έπειτα, αποδεικνύεται πως η Αντωνίου εμπλέκεται στον φόνο της κοπέλας και ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Αθηνά παραδέχεται ότι αδίκησε τον Δημήτρη και υποτίμησε την κατάσταση. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος παίρνει στα χέρια του το ένταλμα και ξεκινά να ερευνά το σπίτι της γυναίκας. Μόλις ολοκληρώνεται π διαδικασία, η Ειρήνη Αντωνίου συλλαμβάνεται ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία.

Η γυναίκα είναι σαστισμένη, ενώ π είδηση για τη σύλληψή της προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Μάλιστα, η Μαρία και ο Αντώνης ελπίζουν επιτέλους στη δικαίωση της κόρης τους. Από την άλλη, ο Δημήτρης αδημονεί να κλείσει αυτή την υπόθεση και δεν διστάζει να συγκρουστεί για αυτό με την Αθηνά, η οποία έχει τις ενστάσεις της. Ήλιος Spoiler

Η κατάθεση της γυναίκας φέρνει στο φως νέα στοιχεία που αφορούν την κρυφή ζωή της Αγγελικής, τα οποία πληγώνουν τους γονείς της, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους ήταν ένας άλλος άνθρωπος από αυτόν που εκείνοι νόμιζαν. Ώρες μετά, η Αντωνίου, πιεσμένη από τις ερωτήσεις που της κάνει η Λήδα, παραδέχεται πως η Αγγελική διατηρούσε δεσμό με τον άντρα της! Τότε η Λήδα την κατηγορεί ευθέως πως εκείνη σκότωσε την αδελφή της επειδή ανακάλυψε την κρυφή τους σχέση. Ή μήπως όχι τελικά;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Σχετικό νέο:

Δρ. Sucharit Bhakdi: Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Θα σας καταστρέψουν

1111

 Συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι Fox Νews και στην δημοσιογράφο Ingraham Angle αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τα οποία ευθέως χαρακτήρισε ως «επικίνδυνα».

Σχολιάζοντας τις απόψεις του Anthony Fauci και ότι το 75% των Αμερικανών πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό  προκειμένου να υπάρξει ανοσία τις χαρακτήρισε ως «ανοησίες», λέγοντας πως όποιος τα λέει αυτά δεν έχει ιδέα από ανοσολογία. Του συστημικού Anthony Fauci που χθες το βράδυ κατηγόρησε την Βρετανία για την ταχεία έγκριση του εμβολίου της Pfizer και σήμερα το πρωί «κατάπιε» όσα είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν.

Στη συνέχεια και χωρίς να κατονομάζει κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο, ο καθηγητής μικροβιολογίας μες έδρα στην Γερμανία και στο ερώτημα «Εάν θεωρεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως μη απαραίτητο» απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.
Διαβάστε επίσης »

Θέματα:

- Aggelikis fono Fotia gia ginei spoiler sullipsi Tha ti tis ton Ήlios #- #Aggelikis #fono #Fotia #gia #ginei #spoiler #sullipsi #Tha #ti #tis #ton #Ήlios