Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Ήλιος Spoiler (17-3): Εμφανίζεται

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του ΑΝΤ1 Ήλιος.

Τετάρτη 17 Μαρτίου / Επεισόδιο 123


Η Αλίκη παρακολουθεί από το παράθυρο το τρακάρισμα του Άρη που είναι μαζί με την Εύα στο ίδιο της το αμάξι.  Ο Φίλιππος προσπαθεί να μιλήσει με την Διώνη, η οποία τον κατηγορεί για την σύλληψη του πατέρα της. 

Η Λήδα λέει στον Δήμο για τη συνάντηση που είχε με τη Δάφνη κι αυτός την συμβουλεύει να μην πει τίποτα στην Σοφία. Η Αλίκη προσπαθεί να στηρίξει τον Δημήτρη, ενώ η σχέση της με την Ιωάννα πάει από το καλο στο καλύτερο. Ο Μενέλαος βγαίνει από την φυλακή με εγγύηση και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος. Η Διώνη προτείνει στον Μενέλαο μία σίγουρη λύση προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Δημήτρης βρίσκει έξω από την πόρτα του έναν ανώνυμο φάκελο με ένα στικάκι. Τι περιέχει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον σοκάρει καθώς περιέχει ένα βίντεο του Δικηγόρου λίγο πριν πεθάνει.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Διαβάστε επίσης »