Ήλιος επόμενα επεισόδια: Μονόδρομος η φυλακή για τον Ιάσωνα!

Ο Ήλιος έχει έρθει για να μείνει και συνεχίζει να κάνει πάταγο, με τους τηλεθεατές να δείχνουν την αγάπη τους.

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχει τις επόμενες μέρες ο Ήλιος, που έχει αρχίσει και κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού εδώ και καιρό.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Μονόδρομος

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στην τηλεθέαση, με τη σειρά του ΑΝΤ1 να κάνει εξαιρετικά νούμερα, έχοντας και δυνατό ανταγωνισμό.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, θα δούμε τη Δάφνη να κάνει τα πάντα για να σώσει το γιο της, ακόμα και αν πρέπει να θυσιάσει ό,τι πιο πολύτιμο έχει, την ελευθερία της.

Την ίδια ώρα σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Νικήτας και η Λήδα, με τον πρώτο να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Δημήτρης χάνει την εμπιστοσύνη του στη Νάντια, ενώ η Αθηνά φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να τα ανακαλύψει όλα, κάτι που φέρνει τρομερό άγχος στην Αλίκη.

Ο Ιάσωνας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αφού ο πωλητής που θα του έδινε άλλοθι δεν έχει βρεθεί από κανέναν και ο δρόμος προς τη φυλακή έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο κοντινός.

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα!

Απόψε θα δούμε τον Δημήτρη να είναι πολύ ανήσυχος και να χάνει κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Αλίκης μετά τα όσα μαθαίνει.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ κακή, ωστόσο θα δεχτεί να αναλάβει μία υπόθεση με μεγάλο κίνδυνο, που μπορεί να του φέρει αρκετά προβλήματα.

Η Δάφνη βρίσκεται σε πανικό, ψάχνοντας με κάθε τρόπο να βρει τους ανθρώπους που πήραν το μωρό της, ενώ η Ελένη υποψιάζεται ότι κάτι μπορεί να τρέχει ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Ιάσωνα.

Στη φυλακή τώρα, η Αλεξάνδρα είναι σε κίνδυνο αφού κάποιος θέλει να τη σκοτώσει, ωστόσο δεν θα τα καταφέρει. Η συνέχεια είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »