Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «ο Ήλιος» συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη τηλεθέαση και με ενδιαφέρον αναμένεται πως θα πάει τώρα που άλλαξε ώρα προβολής.

Ο Ήλιος συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια είναι γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «ο Ήλιος» συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη τηλεθέαση και με ενδιαφέρον αναμένεται πως θα πάει τώρα που άλλαξε ώρα προβολής.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Όσον αφορά τις εξελίξεις που θα δούμε στην συνέχεια, η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου είναι καταιγιστικές και η Σοφία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες, δρώντας πίσω από την πλάτη του. Ο Νικήτας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα και πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον του.

Η Εύα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ελπίδες της για τη σχέση της με τον Ιάσωνα αναπτερώνονται. Κι ενώ ο Ιάσωνας εμφανίζεται, η παρουσία του προκαλεί ένταση και διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη και την Ελπίδα.

Η Αθηνά, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να διαλευκάνει ποιος κρύβεται πίσω από τις ανοιχτές υποθέσεις, αγνοώντας ότι ένας θανάσιμος εχθρός τούς παρακολουθεί.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «ο Ήλιος» (10/11, 17:30)

Ο θάνατος του Νότη, μετά το περίεργο ατύχημά του στα βράχια, βάζει τον Δημήτρη σε σκέψεις και υποψίες. Η Νάντια προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να ξεχάσει τη προηγούμενη ζωή του για να είναι ασφαλής.

Η Αλίκη προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο την ταυτότητα του ανθρώπου που πιστεύει πως κρύβεται πίσω απ’ την εξαφάνιση του Δημήτρη. Ο Ιάσωνας φεύγει απ’ την Καβάλα για λίγο κι αυτό προκαλεί λύπη στην Εύα αλλά και στην Ελένη.

Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλεια του Νικήτα. Η Ελπίδα δέχεται απειλή για να μην αποκαλύψει την αλήθεια που έμαθε και στη συνέχεια βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα αναγκαστεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το πιο αγαπημένο της πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »