Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα μπαίνει φυλακή!

Με νέες ενδιαφέρουσες εξελίξεις έχουμε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 20:00.

Ήλιος spoiler: Στη φυλακή καταλήγει η Αλεξάνδρα στα επόμενα επεισόδια του αγαπημένου σήριαλ του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα οδηγείται στη φυλακή, την ώρα που η Εύα και ο Άρης αισθάνονται αβοήθητοι, καθώς αναμένουν με αγωνία την Αλίκη να συνέλθει.

Η Αλίκη ναι μεν θα ξεπεράσει τον κίνδυνο απ’ το ατύχημα, κάτι οποίο όμως δεν κάνει τον Δημήτρη να ησυχάσει. Κι αυτό καθώς οι υποψίες του για εκείνη τον βασανίζουν όλο και πιο έντονα.

Από την πλευρά της η Ελπίδα, προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιάσωνα να θυμηθεί την κάθε λεπτομέρεια μπορεί να τον βοηθήσει. Την που αρχίζει να υπάρχει αποτέλεσμα όμως, οι μνήμες της τη βασανίζουν έντονα.

Την ίδια ώρα η Αλίκη είναι έχει πάρει την απόφαση να ομολογήσει στον Δημήτρη όλη την αλήθεια για τον φόνο Βολίδη. Πλέον οι μεγάλές αποκαλύψεις στο σήριαλ «Ήλιος» είναι προ των πυλών…

Ήλιος (13/10): Τι θα δούμε σήμερα

Η Εύα συνεχίζει να καλύπτει τον Ιάσωνα κι έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά ένα στοιχείο που ανακαλύπτει ο Δημήτρης απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό τους και να οδηγήσει στην σύλληψη του Ιάσωνα. Η Αλίκη νιώθει μια μόνιμη απειλή, ενώ μια συνάντηση της Αλεξάνδρας και της Έλσας καταλήγει σε μια αναπάντεχη εξέλιξη της σχέσης τους. Η Αθηνά και ο Χρήστος σκαρφίζονται ένα σχέδιο για το Νικήτα πίσω από την πλάτη του Δημήτρη. Η Λήδα αισθάνεται πως ο Νικήτας δεν της λέει όλη την αλήθεια για το φόνο της Τζένης κι ο Νικήτας εγκλωβίζεται, χωρίς να μπορεί να ψάξει για στοιχεία που θα τον αθωώσουν. Κι ενώ η Δάφνη είναι με το μωρό στο κτήμα, κάποιος τους ανακαλύπτει.

Διαβάστε επίσης »