Ήλιος επεισόδια: Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας, ενώ ο Δημήτρης αγωνίζεται να εντοπίσει τον αποστολέα μηνυμάτων, που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι ο δολοφόνος της Αγγελικής.

Στη συνέχεια, ο αστυνόμος μαζί με τη Λήδα βλέπουν μαζί ξανά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και εντοπίζουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Οι ώρες περνούν και η κοπέλα εντελώς τυχαία βρίσκει το ζητούμενο στοιχείο εκεί που δεν το περίμενε. Συγκεκριμένα, η Λήδα ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της πριν από δεκαοκτώ χρόνια είναι η Άννα, η κολλητή φίλη της μητέρας της.

Το γεγονός αυτό στην σειρά του ΑΝΤ1 σοκάρει τη Λήδα, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει! Εκείνη τη στιγμή, η Άννα συνειδητοποιεί πως η κοπέλα την έχει ανακαλύψει και σαστίζει. Οι δυο τους συγκρούονται έντονα με αποτέλεσμα η Λήδα να κινδυνεύει στα χέρια της δολοφόνου. Η Άννα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο έκρυβε τόσα χρόνια πολύ καλά από την οικογένεια Βασιλείου. Εκείνη τη στιγμή, και ενώ η Λήδα κινδυνεύει, ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Ήλιος επεισόδια

Ευτυχώς η παρέμβασή του είναι καταλυτική και η Λήδα, αν και είναι πολύ ταραγμένη, του εξηγεί όσα έχουν συμβεί. Την ίδια ώρα, η Νέλλη βρίσκεται σε απόγνωση και ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν στο πάρτι μαζί με τον Μάνο και έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια που της προσέφερε.

Παράλληλα, η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε κόντρα για την υπόθεση του Μάνου. Λίγο μετά, η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της πως δεν υποστήριξε τον Μάνο -ως όφειλε-, ενώ ο νεαρός ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει.

Όμως η αντίδραση του άντρα δεν είναι αυτή που περίμενε ο Μάνος.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »